Home page        Naslovna          < < <     Nazad

 

 

 

 

Uslovi korišćenja

 

 

1.   Veliki broj tekstova i mnogi obrasci na ovom sajtu naš je autorski rad i vlasništvo je preduzeća "Aktiva sistem", dok su propisi i saopštenja kao i veliki broj propisanih obrazaca skinuti sa sajtova javnih izvora.

Ukoliko smo, iz neznanja ili bilo kojeg drugog razloga, povredili ili postoji mogućnost da povredimo nečija autorska ili druga prava, molimo da nas o tome obavestite na našu e-mail adresu office@aktivasistem.co.rs, direktno na telefone 021 523 655 i 063 105 61 83 ili pismeno na adresu "Aktiva sistem" doo, Novi Sad, Pavla Papa 14, i mi se obavezujemo da ćemo, bez odlaganja, takve sadržaje ukloniti sa sajta.

 

2.   Ujedno pozivamo i vas, posetioce ovog sajta, da nam na gore opisani način šaljete vama dostupne obrasce i tekstove propisa te da na taj način doprinesete da ovaj, iako u osnovi promotivni sajt, predstavlja i svojevrsno javno dobro.

Osim toga, pozivamo vas da nam dostavite obrasce koje ste vi kreirali, svoje stručne članke, priloge ili komentare uz koje ćemo, u slučaju objavljivanja na sajtu, obavezno navesti ime autora.

Ukoliko imate prigovor, savet ili predlog koji bi nam pomogao da poboljšamo naše sadržaje, imajte u vidu da je vaše mišljenje naše dragoceno saznanje

Zahvaljujemo. 

 

3.   Svi sadržaji sajta slobodni su za korišćenje (štampanje, downloadovanje) uz obavezno navođenje izvora, odnosno autora. Uklanjanje autorskih ili promotivnih oznaka i tekstova sa skinutih (downloadovanih) sadržaja nije dozvoljeno.

 

4.   O činjenici da je u sekciji sajta Korisni sadržaji besplatno došlo do izmena, da su postavljeni novi ili izmenjeni postojeći sadržaji, možete biti obaveštavani ukoliko takvu želju izrazite slanjem reči Prijava na office@aktivasistem.co.rs, a vaša adresa biće uklonjena sa naše mailing liste po primitku reči Odjava.

 

5.   Sadržaji sajta su isključivo informativnog karaktera i ne smeju se smatrati dovoljnim temeljem za donošenje poslovnih, finansijskih ili ličnih odluka.

 

6.   Vlasnik sajta ne snosi nikavu odgovornost u slučaju tehničkih grešaka, pogrešnih, netačnih ili neažurnih informacija, nema obavezu obaveštavanja o novim informacijama, promenama istih ili sadržajima koji mogu biti suprotni ranije objavljenim sadržajima, i ne pruža garanciju za eventualne direktne ili indirektne štete nastale korišćenjem sadržaja ovog sajta.

 

7.   Sajt sadrži linkove koji vode na neke druge lokacije na internetu koje su u vlasništvu trećih osoba za čije sadržaje ne garantujemo niti odgovaramo.

 

 

Home page        Naslovna          < < <     Nazad